“Pace celor ce vin, bucurie celor ce raman, binecuvantare celor ce pleaca!”
Doamne, dă-mi ca întru liniştea sufletului să primesc orice-mi aduce ziua de azi.
Ajută-mi Doamne să mă încredinţez cu totul voii Tale cu mine.
Îndrumează-mă şi sprijineşte-mă în fiece clipă a acestei zile.
Orice mi s-ar întâmpla în ziua de azi învaţă-mă să le
primesc cu linişte şi credinţă tare, că toate vin din voia Ta cea sfântă.
Îndrumează Tu gândirile şi simţirile mele în toate
cele spuse şi făptuite de mine.
Fă ca în faţa întâmplărilor neaşteptate de tot felul să nu uit că toate de la Tine sunt.
Învaţă-mă ca să-i socotesc pe toţi fraţii mei de aici cu dreptate şi înţelegere şi să nu supăr sau să chinuiesc pe nimeni.
Dă-mi Doamne să duc greutatea zilei cu tărie şi să
primesc tot ce vine în ziua aceasta.
Îndrumează Tu voia mea şi învaţă-mă să mă rog, să
cred, să nădăjduiesc să iert şi să iubesc.
Amin.
„POMENEŞTE-MĂ, DOAMNE, CÂND VEI VENI ÎNTRU ÎMPĂRĂŢIA TA!” (Luca 23, 42)
„Doamne şi Stăpânul vieţii mele, duhul trândăviei,
al grijii de multe, al iubirii de stăpânire

şi al grăirii în deşert nu mi-l da mie.

Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi
al dragostei, dăruieşte-l mie, slugi Tale.


Aşa Doamne, Împărate, dăruieşte-mi ca să-mi văd greşalele mele şi să nu osândesc pe fratele meu,
că binecuvântat eşti în vecii vecilor. Amin”.

CRUCE FACATOARE DE MINUNI DIN ATENA

08.04.2012

CRESTINII SECOLULUI XXI ,,INTRE ..CRIMINALI SI NEOAMENI



"Treziţi-vă, oameni, din această beţie a vărsării sângelui fiinţelor nevinovate, căci altfel nici oameni nu vă mai puteţi numi!"




Viaţa este un dar de la Dumnezeu. Când Dumnezeu a creat primii oameni, Adam şi Eva, le-a spus: Creşteţi şi vă înmulţiţi şi stăpâniţi pământul (Facerea 1. 28), tocmai ca aceşti urmaşi ai primilor oameni să redobândească fericirea pierdută şi să ia locul îngerilor căzuţi. Şi iată că răul din început s-a arătat ridicându-se împotriva darului vieţii, atunci când Cain omoară pe fratele său Abel.



Apoi în de cursul istoriei acest rău s-a înmulţit atât de mult, încât astăzi să fie privite ca ceva normal sutele de milioane de avorturi care se fac pe întreg pământul. În Sfânta Scriptură stă scris că: Oricine urăşte pe fratele său este ucigaş de oameni (I Ioan 3. 15). Dacă numai simpla ură şi consimţirea cu mintea şi cu sufletul a acestor gânduri este socotită ca o ucidere de om, apoi cu atât mai mult uciderea chiar a omului şi mai ales a acestor fiinţe nevinovate, copii din pântecele maicii lor, lipsiţi fiind de apărare.



Nimănui nu-i este îngăduit să-şi ia viaţa proprie sau a altcuiva, căci în mâna lui Dumnezeu stă viaţa şi moartea. Precum copilul ce s-a născut are dreptul la viaţă, aşa şi cel ce este în pântece, fie el de câteva luni, o zi sau un ceas, are acelaşi drept de viaţă ca şi ceilalţi oameni care vieţuiesc pe pământ. Ucigaşi şi de două ori ucigaşi sunt toţi cei ce fac sau se unesc la astfel de păcate. Şi de ce sunt de două ori criminali?



În primul rând pentru că-i lipsesc de viaţa aceasta vremelnică, iar în al doilea rând pentru că-i lipsesc de darul Sfântului Botez, fără de care nimeni nu poate intra în împărăţia lui Dumnezeu. Şi iată, că acest rău în zilele noaste s-a modernizat, omorându-se de zeci şi sute de ori mai mulţi copii decât în trecut, prin medicamentele numite anticoncepţionale şi prin sterilet. Aceste mijloace moderne se folosesc din ce în ce mai mult în ţările creştine şi de către cei ce se numesc, chipurile, ortodocşi şi zic că vor să se mântuiască. Treziţi-vă, oameni, din această beţie a vărsării sângelui fiinţelor nevinovate, căci altfel nici oameni nu vă mai puteţi numi!



Iar în felul acesta vă coborâţi mai prejos decât cele necuvântătoare, căci toate animalele îşi ocrotesc puii lor şi nu-i omoară. Aşa să ne ajute Dumnezeu la toţi şi la toate. Amin. Acum urâciunea pustiirii stă în locul cel sfânt, pentru că se omoară om în biserică. Femeia se poate afla în faţa altarului şi în momentul acela se face în ea un avort. .



Unde se fac astăzi cele mai multe avorturi? Nu se fac la spital, nu la ginecologie, nu la cabinetele particulare, ci în biserică. În biserica de zid, nu în cea spirituală, să nu înţelegem greşit. Biserica este de zid, de lemn, de materie şi biserica sufletelor. Aici, înăuntru se fac. Vă arăt! Va dovedesc!



Femeia se poate afla în faţa altarului şi în momentul acela se face în ea un avort. Poate că preotul este cu mâinile în sus pentru sfinţirea Darurilor şi în burţile femeilor se săvârşesc avorturi. Ne-o spun medicii. Aceştia afirmă că după zămislire copilul, timp de şapte zile, merge din trompă în uter. În alte şapte zile, încearcă să se lipească de uter şi se face placenta sau casa copilului, iar în alte şapte zile, deci total 21, are loc prima zvâcnire a inimii. Însă până atunci a fost viu, cu sistem nervos. Medicii ne-o spun. Ştiinţa ne-o spune. Dar tot ei spun că un om poate vieţui nelipit de uter 14 zile (7+7), după aceea moare.



De aceea trebuie să se lipească de uterul mamei, de sânul matern, ca să înceapă să se hrănească din mamă. Ei, bine! Steriletul împiedică lipirea copilului de uter şi aceasta moare. Astfel se produce avortul. Anticoncepţionalele fac acelaşi lucru prin toxicitatea care se creează.



Câte avorturi aţi făcut? Şi răspunsul poate fi : "Nici unul; unul, două, trei, treizeci ." poate să spună o cifră. Şi în funcţie de răspuns şi de căinţa femeii şi de canonul pe care i-l rânduim, stabilim când se împărtăşeşte. Acum urmează ca noi, duhovnicii, să punem întrebarea: Câte avorturi aţi făcut? Şi să primim răspunsul: "Nici unul".



Revenind cu întrebarea de mai sus putem primi răspunsul: "Nu ştiu!", că n-are de unde să ştie că se produce, că nu se produce. Şi atunci să ştim noi, că acum urâciunea pustiirii stă în locul cel sfânt, pentru că se omoară om în biserică. Aceasta e problema! Fetele noastre merg la doctor şi împiedică naşterea copiilor folosind anticoncepţionalele. Sunt avortive. O să strigăm la Dumnezeu: "Doamne, dă-ne apă". Dumnezeu va zice: "Nu!". "Doamne, dă-ne aer". Dumnezeu va zice: "Nu, nici aer nu aveţi voie!"



De aceea, aşa urmează să ne stingem. De ce? Pentru că: Înainte de a te fi urzit tu în pântecele maicii tale, te-am cunoscut Eu, şi înainte de a ieşi din pântece, te-am sfinţit, zice Dumnezeu în cartea Proorocului Ieremia (1. 5). Acesta este textul din Scriptură care-ţi arată că cine luptă împotriva vieţii este criminal. Nu numai cine omoară, ci şi cine luptă.



Contraziceţi medicii! Contraziceţi tinerele care cred că au scăpat fără să facă crimă. Ele fac crimă şi riscul este de a face crimă în biserică. Nu ştim când, pentru că nu ştim când se zămisleşte, pentru că Dumnezeu este prezent în momentul zămislirii, căci în momentul acela dă sufletul, care se uneşte cu trupul.



De aceea ne permitem să vorbim aici, lângă biserică şi bisericii sufletelor dumneavoastră despre aceste lucruri, care nu sunt nici secrete, nici lucruri ruşinoase, sunt lucruri care arată măreţia creaţiei lui Dumnezeu. Domnule doctor, poftiţi crucea în mână, poftiţi icoana, fotografia mamei dvs sau ce aveţi mai drag.



Ce aveţi mai drag? Soţie, copii. Bine. Puneţi mâna pe tot şi spuneţi-ne ce sunt anticoncepţionalele. Împiedică formarea omului, concepţia, sau ucide după 14 zile de la concepţie?

Şi doctorul dacă atunci o sa aibă frică, cu mâinile pe cruce, pe Evanghelie, pe ce are el mai scump o să ne spună adevărul. Nu minciuna care-i vinde marfa. Nu minciuna cu care a făcut contract cu farmacia. Dacă nu părăsim acest păcat, ţara va merge tot mai rău; familia se va destrăma, pierzându-şi scopul, iar casele creştinilor se vor pustiii



Mă adresez ţie, femeie creştină! De ce nu vrei să naşti copii? Nu ai cu ce-i hrăni? Oare nu va avea Dumnezeu grijă de ei? Eşti bolnavă? Dacă avortezi mai rău te vei îmbolnăvi. Eşti săracă? Îţi va da Hristos cele de nevoie ca să-i creşti. Eşti ameninţată de bărbat că te lasă? Nu-l asculta la cele rele şi naşte copilul, că poate va ajunge vreun sfânt, prin care să vă mântuiţi toţi din familie. Te temi să nu râdă de tine femeile cele rele că ai doi, trei sau chiar mai mulţi copii? Dar ce vei face când diavolii te vor chinui în iad, pentru omor, împreună cu ele? Te ruşinezi că ai rămas gravidă de fată mare sau fiind fără soţ?



Naşte copilul, că, prin ruşinea pe care o pătimeşti, vei scăpa de ruşinea cea mare din ziua judecăţii şi de munca veşnică. Te ruşinezi de oameni că ai rămas gravidă, având peste 35-40 de ani şi mergi să faci avort? Întoarce-te acasă şi naşte copilul, că îţi va aduce mângâiere şi te va ajuta la bătrâneţe.



Vrei să-ţi ucizi copilul la tinereţe, ca să nu ai griji, să te poţi distra mai mult, să placi soţului; pentru că eşti studentă şi nu ai încă serviciu, locuinţă şi maşină? Dacă mama ta ar fi gândit la fel, mai erai tu astăzi? Ce este mai scump, raiul sau iadul? Averea, maşina, casa sau copilul pe care ţi l-a dat Hristos? Oare nu porunceşte El tuturor părinţilor: Lăsaţi copii să vină la Mine (adică la viaţă, la biserică) şi nu-i opriţi, că a unora ca aceştia este împărăţia cerurilor (Matei 19. 14)?



Femeilor creştine, nu ucideţi copiii de tinere, că veţi rămâne fără mângâiere în viaţă. Nu avortaţi copiii după primele naşteri, că Dumnezeu vă va răpi unul din cei născuţi mai înainte. Nu-i omorâţi nici mai târziu, ca să nu vă îmbolnăviţi de boli fără leac, nemaiavând timp de pocăinţă. Mamelor, lăsaţi copiii să se nască după legea lui Dumnezeu şi nu-i omorâţi nici prin pază trupească, nici prin medicamente ucigaşe, nici prin avort, nici pe altă cale. Nu ucideţi copiii, că ucideţi suflete nevinovate şi vă pierdeţi propriul suflet. Nu vă avortaţi copiii, că nu se vor mântui, nefiind botezaţi.



Nu-i omorâţi cu două morţi - trupeşte şi sufleteşte - căci copiii avortaţi nu mai pot fi niciodată botezaţi şi vă vor osândi în ziua cea mare a judecăţii lui Hristos. Astăzi (înainte de anul 2000 - n.red.) se avortează în ţară aproape două milioane de copii pe an! Iar ceea ce este mai dureros este faptul că cele mai multe avorturi le fac mamele creştin ortodoxe, în timp ce femeile de altă religie - chiar şi ţiganii - niciodată nu-şi avortează copiii.



Dacă nu părăsim acest păcat, ţara va merge tot mai rău; familia se va destrăma, pierzându-şi scopul, iar casele creştinilor se vor pustiii; păgânii şi vrăjmaşii ne vor robi, copii vor fi tot mai puţini pe pământ; cancerul va ucide tot mai multe mame; se vor înmulţi divorţurile, războaiele, cutremurele, sectele şi lipsurile vor predomina, căci uciderea, desfrâul şi necredinţa grăbesc sfârşitul lumii.



Pr Tanase..
 
Doamne ajuta

2 comentarii:

  1. HRISTOS A INVIAT ! De acord cu tot articolul,dar eu tot nu inteleg cum se fac avorturi in biserica ? Sa inteleg ca prin ridicarea mainilor preotului ( bineanteles,fara ca acesta sa faca asa ceva cu intentie )se profita a intrerupe sarcina ? Cam asa reiese in randurile de mai sus ( s-a specificat ca nu in spitale,nici in cabinete,ci in biserica).Atunci pacatul ar fi cu atat mai mare,cu cat,cu buna stiinta,o crestina apeleaza la acest procedeu.Sincera sa fiu,este pentru prima oara in viata mea cand aud de asa ceva si chiar nu-mi vine sa cred.Nu ca as pune la indoiala spusele parintelui,dar sa se ajunga la asa ceva chiar si in biserica ? Imi cer iertare daca am suparat pe cineva cu aceasta intrebare,dar chiar am ramas nedumerita de aceasta afirmatie. Noapte buna !

    RăspundețiȘtergere
  2. la avort in biserica ...sa referit parintele la urmatoarea faza..adica..femeia ce ia pilule contraceptive ca sa nu ramana gravida..actiunea pastilei respective nu isi face efectul pe loc ci mult mai tarziu..in tot acest timp femeia respectiva nu stie ce se petrece in interiorul ei dupa impreunare cu barbatul..si isi vede de viata sa ''normala''in mintea sa fara sa stie ea ca face avort pastila respectiva..fiind in timpul acela si in biserica cand se produce uciderea spermatozoizilor..la asta sa referit parintele si nu la avort chirurgical..Doamne fereste

    RăspundețiȘtergere

va rog sa lasati impresiile voastre in scris dupa cele citite pe acest blog..va multumesc

FISIERELE MELE TRILULILU..