“Pace celor ce vin, bucurie celor ce raman, binecuvantare celor ce pleaca!”
Doamne, dă-mi ca întru liniştea sufletului să primesc orice-mi aduce ziua de azi.
Ajută-mi Doamne să mă încredinţez cu totul voii Tale cu mine.
Îndrumează-mă şi sprijineşte-mă în fiece clipă a acestei zile.
Orice mi s-ar întâmpla în ziua de azi învaţă-mă să le
primesc cu linişte şi credinţă tare, că toate vin din voia Ta cea sfântă.
Îndrumează Tu gândirile şi simţirile mele în toate
cele spuse şi făptuite de mine.
Fă ca în faţa întâmplărilor neaşteptate de tot felul să nu uit că toate de la Tine sunt.
Învaţă-mă ca să-i socotesc pe toţi fraţii mei de aici cu dreptate şi înţelegere şi să nu supăr sau să chinuiesc pe nimeni.
Dă-mi Doamne să duc greutatea zilei cu tărie şi să
primesc tot ce vine în ziua aceasta.
Îndrumează Tu voia mea şi învaţă-mă să mă rog, să
cred, să nădăjduiesc să iert şi să iubesc.
Amin.
„POMENEŞTE-MĂ, DOAMNE, CÂND VEI VENI ÎNTRU ÎMPĂRĂŢIA TA!” (Luca 23, 42)
„Doamne şi Stăpânul vieţii mele, duhul trândăviei,
al grijii de multe, al iubirii de stăpânire

şi al grăirii în deşert nu mi-l da mie.

Iar duhul curăţiei, al gândului smerit, al răbdării şi
al dragostei, dăruieşte-l mie, slugi Tale.


Aşa Doamne, Împărate, dăruieşte-mi ca să-mi văd greşalele mele şi să nu osândesc pe fratele meu,
că binecuvântat eşti în vecii vecilor. Amin”.

CRUCE FACATOARE DE MINUNI DIN ATENA

26.07.2012

VESTIMENTATIA FEMEILOR CRESTINE..SI MODA ACESTUI VEAC

VIZIONATI SI ACEST VIDEO SA VEDETI CE ZICE DIAVOLUL DESPRE PORTUL FEMEILOR SI UNDE SE DUC ELE DACA NU SE POCAIESC..


Cuvintele Sfinţilor Părinţi despre vremile de acum se împlinesc întocmai.Moda acestui veac..
intrati aicivv http://paisiee.blogspot.ro/2013/03/puterea-sfantului-masluminuni-din.html?utm_source=BP_recent    si vedeti ce zic diavolii despre moda si femei imbracate indecent

Şi le trăim din plin.
Cine spune că dintotdeauna oamenii au fost ca azi, se înşeală amarnic şi dovedeşte cel puţin lipsă de informaţii despre trecutul omenirii, nu mai mult de acum 60-70 de ani când lumea era cu mult deasupra lumii de azi. Din toate punctele de vedere: religios, moral, cultural, economic, politic, ştiinţific etc. Să fi pomenit înainte de comunism că blestematul obicei al fumatului adus din Occident va fi adoptat cu braţele deschise, ar fi fost o nebunie. Doar o mică minoritate fuma. Azi, când obiceiul s-a extins la mai toată lumea, parcă a devenit normal, şi aproape nimeni nu mai combate păcatul fumatului. De ce? Pentru că îl practică majoritatea. Deci, o anomalie devine normă acceptată în timp. Zeci de anomalii au devenit astfel norme şi considerate foarte normale.

Şi atunci, mai spun unii că păcatele de azi s-au făcut şi în trecut la fel!?

Ne vom pomeni peste 10-20 de ani ca familia să fie formată din doi bărbaţi sau două femei. Şi atunci, oamenii vor considera un lucru normal şi firesc ca familia să fie astfel formată. Şi atunci poate se vor trezi unii creştini slabi de înger şi laşi, să spună: „aşa a fost dintotdeauna, oameni cu aceleaşi păcate, deci nu trăim vremuri apocaliptice, aşa a fost dintotdeauna”. Şi în acest ritm, unde ajungem? …Să negăm pe Dumnezeu şi să spunem: „aşa a fost dintotdeauna, oameni cu aceleaşi păcate ca azi”.

Unul din astfel de păcate care nu se pomenea deloc în poporul român înainte de al doilea război mondial (în speţă, înainte de comunism!) este şi obiceiul femeilor de a purta pantaloni ca bărbaţii. […]

Iată ce ne spune un episcop al vremii noastre, P. S. Gherasim Putneanul (+2004), fost episcop vicar la Suceava şi mort în condiţii suspecte (otrăvit, se pare, la dorinţa masoneriei!): „Fiecare creştin ortodox are datoria de a-şi cunoaşte cât mai bine credinţa şi de a se feri de păcat, pentru a dobândi mântuirea. Din nefericire, mulţi creştini nu cunosc ce este păcat, ca să se păzească să nu păcătuiască. Un păcat care este foarte uşor de făcut, în special de femei, este şi acesta, că femeile poartă haine bărbăteşti. Sigur că unii cititori şi în special femeile, se vor mira când vor afla că e păcat că se îmbracă bărbăteşte.

Chiar din primele capitole ale Vechiului Testament, Dumnezeu le-a făcut primilor oameni îmbrăcăminte de piele, după ce-au greşit: Apoi, a făcut Domnul Dumnezeu lui Adam şi femeii lui, îmbrăcăminte de piele şi i-a îmbrăcat (Facere 3,21). Deci, prima grijă a lui Dumnezeu a fost să îmbrace oamenii. Nu se precizează cum să fie îmbrăcaţi bărbatul şi femeia. Aceasta se va găsi consemnat mai târziu în Deuteronom: Femeia să nu poarte veşminte bărbăteşti, nici bărbatul să nu îmbrace haine femeieşti, că tot cel ce face acestea este urâciune înaintea lui Dumnezeu (Deuteronom 22,5). Canonul 62 al Sinodului al VI-lea a hotărât ca nici un bărbat să nu îmbrace haină femeiască, nici femeile să nu îmbrace cele cuvenite bărbaţilor… Deci cei ce în viitor vor încerca să facă ceva din cele menţionate mai sus, aceştia, de vor fi clerici, să se caterisească, iar de vor fi laici, să se afurisească (Pidalion – Bucureşti, 1933, pag. 266). Canonul este destul de grav pentru că se merge până la caterisire şi afurisire, iar în practică, vedem că majoritatea femeilor tinere sunt îmbrăcate bărbăteşte.

Aş dori să precizez că acest obicei nu s-a introdus la noi decât după cel de-al doilea război mondial. Dacă ar fi încercat o femeie să se îmbrace bărbăteşte înainte de cel de-al doilea război mondial, acea persoană ar fi fost detestată public. Astăzi vedem că nu mai este ceva curios, ci este la modă ca femeile să se îmbrace bărbăteşte.

Faptul că aceasta constituie un păcat, datoria noastră este de a arăta adevărul şi totodată a recomanda tuturor a se feri, urmând pe cât posibil învăţăturii Mântuitorului Hristos, care zice: „Dacă n-aş fi venit şi nu v-aş fi spus, păcat n-aţi avea…” (Ioan 15,22).

Ceea ce este şi mai rău este că unele femei vin şi la biserică îmbrăcate bărbăteşte şi nu numai atât, ci şi când se mărturisesc şi se împărtăşesc. Sigur, cele mai multe dintre ele fac aceasta din neştiinţă, dar tot păcat este, chiar dacă-i canonisit mai uşor. Spre lauda unor credincioase, sunt biserici unde femeile nu îndrăznesc să intre descoperite şi, cu atât mai mult, îmbrăcate bărbăteşte (din „Porunca iubirii”, Făgăraş, nr. 5/2001, p. 74).

Incet si sigur se pierd mai toate bunele maniere cat si comportarea crestina a veacului in care traim..crezand ca moda..e ceva ce trebuie urmat cu strictete ce ne dicteaza vrajmasii ortodoxiei luptand prin orice mijloace de inrobire a crestinului doar cu numele si nu cu trairea adevarata de dupa cum ne dicteaza sfintii parinti ai bisericii noastre prin canoane si scrieri cat si prorociri despre lepadarile de credinta ce vor veni..dintre care si moda e un fel de lepadare de credinta si iubirea de sine e un pacat destul de des intalnit in ziua de azi...sper sa fiu inteles bine si nu gresit de unele femei ce se vor simti atinse cumva la orgoliu si vor zice ca au drepturi azi in toata lumea..oare chiar asa zice si sf Scriptura despre ele???va las pe voi cititori sa judecati cu mintea treaza si luminata de Domnul sa vedeti unde gresim si sa ne pocaim caci vremea este grea si scurta pentru pocainta..sa nu ne amagim cu nimic lumesc pentru ca nu trecem dincolo in alta viata CU NIMIC ..doar faptele noastre..bune ori rele..asta ne este averea ce o luam cu noi si nicidecum lumea ori moda lumii..

Doamne ajuta...

2 comentarii:

  1. Va rog sa ma iertati ca indraznesc sa scriu, dar , cu toate ca nu sunt o adepta a pantalonilor (ma imbrac exclusiv in fuste, la fel si fiica mea), nu sunt de acord in totalitate cu cele de mai sus. "Femeia să nu poarte veşminte bărbăteşti , nici bărbatul să nu îmbrace haine femeieşti, că tot cel ce face acestea este urâciune înaintea lui Dumnezeu ", nu avea cum sa se refere la pantaloni, deoarece nici proorocii, nici Sf Apostoli, nici Mantuitorul, barbati fiind, nu purtau pantaloni, ci niste camasi ff lungi..., asemanatoare cu rochiile femeilor, anumite detalii, facand diferenta. In zilele noastre, "a te imbraca in haine barbatesti" cred ca inseamna "a purta haine cu croiala masculina"; sunt femei care se imbraca in costum, cu cravata, eventual si palarie ...
    In plus , un pantalon larg, cu o bluza lunga, larguta deasupra si o pereche de balerini in picioare, e o tinuta mult mai decenta decat cea din fotografia pe care ati pus-o la inceputul articolului, in care, camasa e mulata pe sani, iar sarafanul, strans pe talie, accentueaza foarte bine linia corpului, iar pantofii cu toc atrag atentia asupra picioarelor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajuta..intrati aici sa va documentati mai bine sa auziti din insusi gura diavoluilui ce zice despre femei si moda lumii..este facuta o exorcizare de pr Ioanichie Balan la Manastirea Sihastria in 1993.. si cred ca o sa va schimbati parerea dv-tra..
      http://paisiee.blogspot.ro/2013/03/puterea-sfantului-masluminuni-din.html?utm_source=BP_recent

      Ștergere

va rog sa lasati impresiile voastre in scris dupa cele citite pe acest blog..va multumesc

FISIERELE MELE TRILULILU..